entrar registro

Quim Torra: "Barcelona ya no puede más. La ciudad está a punto de reventar" [CAT]

53 visitas
|
votos: 4 · 0
|
karma: 60
|

"Cada dia sentim a parlar dels indignats que acampen a la plaça Catalunya, però els asseguro que existeix una altra acampada, molt més interpel·ladora, en el seu subsòl. La ciutat dels prodigis, de les Olimpíades i del Fòrum de les cultures; la ciutat que va vendre la seva ànima al diable per una modernitat imposada i falsa, la ciutat que creixia i creixia, que mirava al cel i s'enlluernava de quincalles i pretensiosos elogis, té en el subsòl de la plaça Catalunya, una llaga oberta, una nafra de misèria, un cau de pobresa i tragèdia."

comentarios (3)
comentarios cerrados
fermin
No ha hecho más que entrar en el gobierno y empezar la campaña contra Ada Colau. Hijo puta.
2    k 46
fermin
Voy a poner el texto íntegro aquí por si lo borran, porque no tiene desperdicio:

"Barcelona ja no pot més. La ciutat està a punt de rebentar

Cada dia sentim a parlar dels indignats que acampen a la plaça Catalunya, però els asseguro que existeix una altra acampada, molt més interpel·ladora, en el seu subsòl.

La ciutat dels prodigis, de les Olimpíades i del Fòrum de les cultures; la ciutat que va vendre la seva ànima al diable per una modernitat imposada i falsa, la ciutat que creixia i…
1    k 40
macarty
#2 joder, que puto supremacista de mierda... En fin. A por palomitas. "El Treball et fará lliure" será el lema de su buena gestión.
1    k 40
suscripciones por RSS
ayuda
+mediatize
estadísticas
mediatize
mediatize