Porta precintada pis mort dona i fills al Prat de Llobregat

(ACN) Un home ha mort presumptament la seva parella, una dona de 43 anys, i els dos fills de vuit anys aquest dilluns al Prat de Llobregat. Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dimecres al matí que van trobar dimarts a la nit els cossos de la dona i dels dos menors al domicili on residien. Hores abans s’havia tingut coneixement que un home, també de 43 anys i que ha resultat ser el pare dels infants, s’havia suïcidat a l’estació de la mateixa ciutat. La policia catalana investiga els fets com a violència masclista.

Nota de comiat

Segons ha pogut saber l’ACN, van trobar-li unes claus a l’home i van localitzar una nota de comiat en un vehicle proper en què demanava perdó pel que havia fet. No consten antecedents judicials entre la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Segons veïns de la zona, la parella havia comprat la casa feia dos anys i no es relacionaven amb la gent de la zona.

El Jutjat d’Instrucció 4 del Prat, en funcions de guàrdia, s’ha encarregat de l’aixecament dels quatre cadàvers. El jutjat s’ha inhibit a favor del d’Instrucció 5 de la mateixa localitat, encarregat de les causes de violència contra la dona, segons ha informat el TSJC. S’ha decretat el secret de sumari del cas.

El Departament d’Igualtat i Feminismes està fent seguiment del succés i acompanyant l’Ajuntament del Prat. La conselleria ha posat els seus serveis a disposició de la família i l’entorn de la víctima, i ha demanat garantir-los la màxima privacitat.

Cinc menors morts el 2024

Des del gener hauran mort a Catalunya cinc menors assassinats a causa de violència vicària. A Barcelona, el mes de gener un pare va matar els seus fills menors, de 7 i 10 anys, al barri d’Horta. Després es va suïcidar.