Una taxista de Barcelona ha presentat una denúncia a la Guàrdia Urbana aquest dissabte al migdia contra un home que s’ha masturbat dins del vehicle. La conductora l’ha portat fins a la porta d’un hotel del carrer de Sepúlveda. Quan estaven a punt d’acabar el trajecte, l’home, que estava assegut al darrere, s’ha començat a masturbar. betevé ha tingut accés al vídeo, en el qual es veu la taxista visiblement nerviosa quan s’adona dels fets, i escridassa l’individu perquè baixi del cotxe. La taxista l’avisa que l’ha gravat, perquè dins del cotxe hi duia una càmera.

La taxista ha trucat a la policia, però assegura que en un primer moment li han dit que no podien fer res i que era una denúncia administrativa. Li han suggerit que s’adrecés a la comissaria del carrer de Pau Claris. Allà assegura que tampoc l’han atès en un primer moment. Finalment, ha pogut tramitar una denúncia administrativa cap al migdia. Segons ha confirmat la Guàrdia Urbana a betevé, l’home, de nacionalitat espanyola, ja ha estat identificat i s’ha engegat el procés administratiu pertinent.

Élite Taxi reclama mesures de seguretat per als conductors

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, considera que el que ha passat aquest dissabte és una mostra més de la necessitat d‘instal·lar càmeres de seguretat dins dels taxis. Avisa que “si la setmana que ve no hi ha una taula de seguretat per debatre sobre aquesta qüestió”, no descarten mobilitzacions. Álvarez s’ha mostrat indignat per la passivitat de les administracions. “La farem grossa. És una vergonya que la gent pugui pujar a un taxi i pensi que pot fer el que vulgui”, ha afirmat.