El conductor s'ha saltat el deure d'auxili i ha marxat del lloc de l'accident
El conductor s'ha saltat el deure d'auxili i ha marxat del lloc de l'accident (CCMA)

Presó provisional per a l'acusat d'atropellar mortalment un ciclista a Cornudella de Montsant

El detingut, que anava begut i no tenia carnet, va atropellar el ciclista i va fugir del lloc dels fets sense oferir-li auxili

RedaccióActualitzat

Presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut per l'atropellament mortal d'un ciclista a Cornudella De Montsant, al Priorat.

El detingut té la causa oberta per homicidi imprudent, omissió del deure de socors i conducció sota els efectes de l'alcohol.

L'home va ser detingut després que un ciclista va morir en un atropellament mortal aquest cap de setmana a Cornudella de Montsant. El ciclista estava circulant per la C-242 quan un cotxe el va envestir. El conductor, en comptes d'ajudar-lo, va fugir del lloc. Els Mossos d'Esquadra el van localitzar i detenir poc després.

El ciclista va morir al lloc de l'atropellament.

L'atropellament va passar a l'altura del punt quilomètric 44,4 de la via, segons informa el Servei Català de Trànsit, cap a les 16.30 de dissabte.


Begut, sense carnet i amb antecedents

Poc després de l'accident, gràcies a uns testimonis, els Mossos van identificar el conductor i el van detenir. Es tracta d'un home de 51 anys amb un ampli historial delictiu que circulava temeràriament.

L'home va donar positiu en el control d'alcoholèmia. A més, els Mossos van comprovar que no ha tingut mai carnet de conduir i que conduïa sense assegurança. A més té diversos antecedents per altres delictes.

Els Mossos han pogut detenir el presumpte autor gràcies a uns testimonis
Els Mossos han pogut detenir el presumpte autor gràcies a uns testimonis (CCMA)

La C-242 és una carretera de doble sentit. L'accident va passar en una recta als afores de Cornudella.

Cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van activar per l'accident.

Amb aquest ja són 49 les persones que han mort a les carreteres i autopistes de Catalunya aquest 2023.

 

 
ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut